We respekteren wie je bent

doe jij dat ook ?

 
 

Begeleiding en ondersteuning van kinderen en jongeren

 

Op Särstad kunnen we kinderen en jongeren individueel begeleiden, als zij een tijdje extra ondersteuning nodig hebben.

Ook is het hier geschikt voor een fijne vakantie periode.

 

Er zijn jongeren die op school of thuis niet meer zo goed gedijen en daardoor sterk de behoefte hebben om een tijdje tot rust te komen. Weg uit de situatie die hen benauwt. Wij kunnen een rustplek zijn, maar ook kunnen wij een volledig dagprogramma bieden, tevens hulp bij eventueel meegebrachte opdrachten van school.

 

Bij ons kunnen kinderen en jongeren meedoen aan buitenaktiviteiten zoals houtzagen, houtkloven en tuinwerk, al naar gelang het seizoen. Ook het zijn in de natuur door middel van wandelen, boogschieten, klimmen en paardrijden. In de zomer beschikken wij over een zwembad.

Er is de mogelijkheid om aan een eigen website te werken, een eigen film te maken of te werken met fotografie en  Photoshop.

Jongeren die daar in geïnteresseerd zijn kunnen schilderen, boetseren en beeldhouwen in zachte steen.

In de vrije tijd is er gelegenheid om naar een van de vele onbewoonde eilandjes te gaan  om er te zwemmen, te vissen een veldoven te bouwen en een vuur te maken.

 

Extra begeleiding in de vorm van Art-training is mogelijk, dit is een vorm van ondersteuning waarbij je leert hoe je met moeilijke situaties in je leven kunt omgaan. We helpen je te leren  hoe je de dingen kunt doen, je hebt al vaak genoeg gehoord hoe je het niet moet doen.

 

Ook kinderen met een verstandelijke handicap of met leer- en opvoedingsproblemen kunnen bij ons terecht. De behoefte aan begeleiding wordt van te voren overlegd en afgesproken.

 

Tijdens de vakantieperioden zijn kinderen en jongeren ook individueel bij ons welkom. Meerdere personen tegelijk is mogelijk tot maximaal vier personen.

Wij doen dan allerlei aktiviteiten naast het gewone dagelijkse leven, zie hierboven.

 

 

Wij kunnen ook een looptocht en oriëntatietocht aanbieden bij voldoende deelname van vier personen.

 

De kosten voor een verblijf bij ons op Särstad vanaf 50 € per dag.

 

De kosten worden hoger naar gelang er meer zorg en begeleiding nodig zijn.

 
 
There are some brands of breitling replica sale that are very rare - Rare not in quantity, but in quality. i.e. you might find the brand displayed on a lot of replica watches uk, but getting high quality replica watches is very rare indeed. However, right here¡ªWatchcopiez you will find some of the best rolex replica sale. By replica, we don¡¯t mean the cheap looking plastic time pieces that come with a quartz Chinese movement. These are all rolex replica sale that have passed the most stringent quality assurance tests, and are all accepted as the world¡¯s best replica watches. The swiss replica watches is among the world¡¯s top designer replica watch collections, and each of the watches in the range has its own set of designer features.