Kursusweek:

Op zoek naar ontmoetingen met natuurwezens, je engel en jezelf.

 

voorjaarskursus:

Zomerkursus:       komt weer in 2010

 

In Zweden zijn de natuurkrachten sterk te ervaren. Het landschap rond onze woonplek biedt de mogelijkheid om de daar aanwezige natuurwezens te ontmoeten.

Er is veel bos met grote stenen en rotsen waarop ijslands mos groeit, bomen met korstmossen, hier en daar een moerasje. Daartussen ligt open landbouwgrond met kleinere heuvels die rotsachtig zijn, vaak groeit hier jeneverbes. Vlakbij ligt de uitgestrekte scherenkust met zijn vele eilandjes.

Al deze plekken brengen hun eigen sfeer en  mogelijkheden mee.

 

In deze unieke werkweek gaan we op zoek naar de ontmoeting met de natuurwezens die op deze plaatsen hun werk doen.

Ook de ontmoeting met je eigen engel kan dichterbij komen of zelfs beleefbaar.

 

We werken vanuit het idee dat elk mens kan leren zich open te stellen voor het beleven van zijn engel en de natuurwezens.

Om een ander mens werkelijk te ontmoeten is het belangrijk dat je je afstemt op elkaar en dat je geïnteresseerd bent in die ander.

De ontmoeting met je engel of de natuurwezens is eigenlijk hetzelfde. Je stelt je open voor die ander, als je werkelijk wilt weten wie hij is en wat hij doet. Het is een inspanning die je vrijwillig doet.

Om te ontmoeten is het belangrijk dat je ook jezelf ontmoet, wie ben je en wat wil je werkelijk doen.

Het ontmoeten vraagt dus om een openheid, een geloven in jezelf en vooral ook het serieus nemen van jezelf.

 

Deze week zullen we veel in de natuur zijn om de sfeer in ons op te nemen. Aan de hand van oefeningen zullen we proberen meer openheid te creëren. Dit in de vorm van schrijfopdrachten, boogschieten om de concentratie te bevorderen, meditaties en het stellen van vragen aan de natuurwezens en je engel.

Omdat we ons begeven op een meestal 'onzichtbaar' gebied, zullen we ook schilderen en werken in kleine zachte steen om te proberen dat wat we voelen en ervaren toch in een zichtbare vorm uit te drukken. Ook is er gelegenheid om je eigen engel te schilderen.

 

Vanuit de wereld van de engelen en de natuurwezens komt sterk de vraag naar ons toe om gekend te worden en te mogen samenwerken met de mens.

Deze week zullen we er op vertrouwen dat zij ons zullen steunen bij onze zoektocht naar ontmoeting.

 

We hopen dat iedereen na deze bijzondere week een stapje dichter bij zijn engel en de natuurwezens is gekomen.

 

 

 

 

 

 

Praktische gegevens:

De kosten voor deze week

bedragen388

 

Inbegrepen zijn Alle maaltijden ? 14 per dag, voor 7 dagen is dat     €  98

Logies ?/span> 20 per dag,

voor 7 nachten is dat         € 140

Kursusgeld                        € 150

 

 

Er is logeerruimte op basis van een tweepersoonskamer. Alle maaltijden zijn inbegrepen, deze zullen we gedeeltelijk samen bereiden. De maaltijden zijn voornamelijk vegetarisch.

De groep kan maximaal uit 12 deelnemers bestaan.

 

 

 

 

 

 

De reis

Openbaar vervoer,  per vliegtuig, Ryanair vliegt vanuit Weeze in Duitsland (net over de grens) naar Stokholm Skavsta. Een retourvlucht kost ongeveer 120. Hoe eerder je boekt hoe goedkoper want die prijs wisselt voortdurend.

Vervoer vanaf het vliegveld; wij halen je op voor 20€ per rit, die 45 minuten duurt.

 

Met de auto is het ongeveer 1200km, wat te rijden is in ongeveer 14 tot 16 uur. De overtocht Puttgarden-Rödby en Helsingör- Helsingborg  kost ongeveer  € 160

 
 
With time, the features and requirements of the customers also changed and hence the replica watches uk was born. The watch is available in a choice of white and black dials, and the chronograph positions are unlike any other rolex replica sale. Usually we have chrono dials at 3 o¡¯clock, 6 o¡¯clock and 9 o¡¯clock. However, this one has chrono dials at 6, 9 and 12 o¡¯clock, leaving the 3 0¡¯clock position free for the replica watches sale date display. The replica watches uk on the bezel give the watch a look of extreme strength, and the strength is true ¨C this is one replica watches sale that is seriously well built! The black rubber strap finishes the picture, and together, all of these features make this one of the most desirable rolex replica watches. And unlike many other ranges, these watches are not only for men.