WAT IS DE CAMINO

 

     REISGEGEVENS

 

     BEGELEIDING

 

     HET LOPEN

 

     REISVOORWAARDEN

 

Reisvoorwaarden
Voor de reis naar Santiago de Compostela van ARTABAN

Aanmelding
De aanmelding voor de reis vindt plaats na ontvangst van een ingevuld, ondertekend inschrijvingsformulier en de eerste aanbetaling van 300 Euro per persoon.
(U ontvangt dan van ons een bevestiging van uw inschrijving en verdere informatie over een voorbereidingsbijeenkomst en de vervolgbetalingen.

Begeleiding
Artaban zorgt voor de begeleiding van de reis, maaltijden, overnachtingen en het lopen. Tevens wordt er begeleiding van het innerlijke proces aangeboden in de vorm van individuele gesprekken en gezamenlijke bijeenkomsten. De deelnemer gaat akkoord met het programma, zoals in de brochure is weergegeven.
De groepsleden zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen fysieke en psychische gezondheid.
Artaban zal de deelnemers steunen om de uiterlijke en innerlijke reis te kunnen volbrengen.

De reissom
In de reissom is inbegrepen: het verblijf in groepsslaapzalen, een keer per week een twee- of drie persoonskamer in een eenvoudig hotel, de vliegsom alsmede de transfers naar en van de looproute en de luchthavenbelasting, de voorbereidende bijeenkomsten en het reizen met openbaar vervoer ter plekke.
Alle maaltijden op basis van zelfvoorziening of eenvoudige pelgrimsmaaltijden.
Niet inbegrepen zijn de persoonlijke uitgaven voor drankjes, reis- en annuleringsverzekeringen en andere persoonlijke uitgaven.

De beschreven reis is onder voorbehoud
Voor de reis geldt dat het programma onder voorbehoud is. Altijd bestaat de mogelijkheid van wijzigingen of aanpassingen, wanneer gewijzigde omstandigheden ter plaatse daartoe aanleiding geven.

Overeenkomst
Deelnemers moeten in het bezit zijn van de benodigde geldige reisdocumenten. Artaban, of haar reisleiding, houdt zich het recht voor om een reis te annuleren of wijzigingen aan te brengen in het reisprogramma, indien hier naar haar mening gegronde redenen voor zijn.
Als Artaban annuleert, ontvangt de deelnemer het door hem/haar betaalde bedrag terug.
Artaban kan niet aansprakelijk gesteld worden voor onvoorziene omstandigheden buiten haar om, die afwijking van het reisprogramma noodzakelijk maken.
Artaban kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen en de daarmee verbonden kosten, als dit buiten haar schuld om plaats vindt. Artaban is ook niet aansprakelijk voor schade als gevolg van diefstal, verlies, letsel of ongeval berokkend aan de deelnemer, ongeacht door welke oorzaak of nalatigheid ontstaan.
De deelnemers moeten zich hiervoor persoonlijk verzekeren ( met een reisverzekering ).
Artaban heeft het recht de reissom te wijzigen, indien veranderingen in heffingen daartoe aanleiding geven (dit kan bijv. gebeuren bij vliegreizen).
De reisleiding is bevoegd om iemand als deelnemer van de reis niet te accepteren.

Verzekeringen:
Een annuleringsverzekering en een reisverzekering worden door de deelnemers zelf afgesloten en
moet geldig zijn in alle landen die de reis aandoet.

Annuleringsregeling
U dient zelf voor een annuleringsverzekering zorg te dragen. Na ontvangst van de bevestiging door ons dat de reis definitief doorgaat, dient u binnen een week naar uw verzekeringsmaatschappij te gaan om de verzekering af te sluiten.
Annuleringen dienen schriftelijk te geschieden aan het postadres van Artaban.
De kosten voor annulering zijn:
*tot 40 dagen voor vertrek 25 % van de reissom,
*vanaf de 40e tot de 20e dag voor de vertrekdatum 50 % van de reissom,
*vanaf de 20e tot de 10e dag voor de vertrekdatum 75% van de reissom,
*vanaf de 10e dag voor de vertrekdatum de volle reissom.
 
 
 
The high prices being a great hurdle for many to realize this dream, Extreme Bvlgari sells some of the replica watches uk at a fraction of the original price. Let no kind of suspicion bother you as we modestly admit that we make rolex replica of the original Bvlgari. We specialize in many models of Bvlgari i.e. The rolex replica watches. Unlike many other sites that are cluttered with all the possible Bvlgaris, which may display a variety, but result in quality deterioration of the rolex replica uk, our site¡ª watchcopiez deals with the august Bvlgari. You wouldn't have ever come across such a place that sells all the possible varieties of a breitling replica uk. Bvlgari replica Ergon series is a hit under the various categories of this Bvlgari.